google-site-verification=GMTPwO7JF5V2_-txnuE86RYPT3gukOT1jViC3WyDkQw

Logo’s & flyers

Voor een logo een flyer, maar ook voor een complete huisstijl ben je ook bij Idee Ontwerp het juiste adres, inmiddels heb ik (in WordPress) ook verschillende websites mogen maken voor opdrachtgevers.

Voorbeelden logo’s

Heb je zelf al een idee wat voor een logo je zou willen hebben? Of misschien totaal geen idee of heb je misschien al een logo maar wil je deze aan laten passen? Ik help je graag om een mooi logo te maken voor jouw bedrijf!

Hierbij wat voorbeelden die ik (in opdracht) heb gemaakt:


Een goed voorbeeld voor een aangepaste afbeelding is het logo wat ik voor ‘Knappe Koppies’ in Ouddorp heb gemaakt, de eigenaresse van deze hondenkapsalon had al een foto van haar honden laten bewerken en vroeg aan mij of ik er een logo van kon maken:

Als eerste heb ik de donkere hond iets lichter gemaakt en de hoofdjes van de lichamen afgehaald. Daarna heb ik mijn voorbeeld-ontwerpen gemaakt:

Uiteindelijk koos zij voorbeeld 2:

Het is ontzettend leuk om uiteindelijk een logo te hebben geheel naar wens en eigen stijl en smaak en waar je helemaal tevreden mee bent!

Wil jij een uniek logo (of flyer, huisstijl of website) voor jouw bedrijf, kies dan voor Idee Ontwerp op Noord Beveland en klik op contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Soms ontstaat spontaan een leuk logo of afbeelding!

Voor You Tube kanaal ‘De Mazzel’ hadden de eigenaren Jacqueline en Dick nog een leuk logo/afbeelding nodig, ik kwam erachter dat zij op reis met de camper, toffe video’s maken voor andere camperrijders (en liefhebbers) én dat zij een vrolijke Jack Russel hebben waarnaar het kanaal is vernoemd, het leek het mij leuk om dat te combineren in het logo/ de afbeelding: (Volg hen op You Tube.)

Flyers

Om een flyer te maken die jouw doelen treft, moet je over het volgende nadenken: Wat en wie wil je bereiken?

Wil je door middel van tekst informatie geven aan de klant (of gast) over jouw bedrijf, of wil je met minder tekst maar door middel van adres gegevens en/of foto’s laten weten dat je er (nog) bent of waar je voor staat?

Dit bespreek ik vooraf zodat ik kan beginnen met het maken van de flyer. Ik maak vaak in één keer een voorbeeld, maar soms maak ik meerdere voorbeelden. Hieronder heb ik een leuk voorbeeld van een flyer waar ik meerdere ontwerpen voor de achterkant heb gemaakt, de flyer van Restaurant In d’ Groene Lanteern in Ouddorp.

Dit werd de voorkant van de flyer:

En als achterkant heb ik gekozen voor meerdere mogelijkheden:

Uiteindelijk kozen zij afbeelding 3.

Ik heb inmiddels behoorlijk wat flyers gemaakt. Sommige opdrachtgevers hebben al iets in hun hoofd en/of leveren de tekst aan van sommigen krijg ik carte blanche en maak ik daarbij een basis tekst en passen we deze uiteindelijk aan.

Wil jij een flyer voor jouw bedrijf, ga dan naar mijn contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Hierbij wat verschillende voorbeelden: