google-site-verification=GMTPwO7JF5V2_-txnuE86RYPT3gukOT1jViC3WyDkQw

Logo’s & flyers

Voor een logo en flyers, maar ook voor een complete huisstijl ben je bij mij aan het juiste adres, inmiddels heb ik (in WordPress) ook verschillende websites mogen maken voor opdrachtgevers.

Voorbeelden logo’s

Heb je zelf al een idee wat voor een logo je zou willen hebben? Of misschien totaal geen idee of heb je misschien al een logo maar wil je deze aan laten passen? Ik help je graag om een mooi logo te maken voor jouw bedrijf!

Hierbij wat voorbeelden die ik (in opdracht) heb gemaakt:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Een goed voorbeeld voor een aangepaste afbeelding is het logo wat ik voor ‘Knappe Koppies’ in Ouddorp heb gemaakt, de eigenaresse van deze hondenkapsalon had al een foto van haar honden laten bewerken en vroeg aan mij of ik er een logo van kon maken:

Ten eerste heb de donkere hond iets lichter gemaakt en de hoofdjes van de lichamen afgehaald. Daarna heb ik mijn voorbeeld ontwerpen gemaakt:

Uiteindelijk koos zij voorbeeld 2:

Hondenkapsalon Knappe Koppies

Het is ontzettend leuk om uiteindelijk een logo te hebben geheel naar wens en eigen stijl en smaak en waar je helemaal tevreden mee bent!

Soms ontstaat spontaan een leuk logo of afbeelding!

Voor You Tube kanaal ‘De Mazzel’ hadden de eigenaren Jacqueline en Dick nog een leuk logo/afbeelding nodig, ik kwam erachter dat zij op reis met de camper, toffe video’s maken voor andere camperrijders (en liefhebbers) én dat zij een vrolijke Jack Russel hebben waarnaar het kanaal is vernoemd, het leek het mij leuk om dat te combineren in het logo/ de afbeelding: (Volg hen op https://www.youtube.com/user/qc1500)

Om een flyer te maken die jouw doelen treft, moet je over het volgende nadenken: Wat wil je bereiken?

Wil je door middel van tekst informatie geven aan de klant (of gast) over jouw bedrijf, of wil je minder tekst en door middel van adres gegevens en/of foto’s laten weten dat je er (nog) bent of waar je voor staat?

Dit bespreek ik vooraf zodat ik kan beginnen met het maken van de flyer. Ik maak vaak in één keer een voorbeeld, maar soms maak ik meerdere voorbeelden. Hieronder heb ik een leuk voorbeeld van een flyer waar ik meerdere ontwerpen voor de achterkant heb gemaakt, de flyer van Restaurant In d’ Groene Lanteern in Ouddorp.

Dit werd de voorkant van de flyer:

En als achterkant heb ik gekozen voor meerdere mogelijkheden:

Uiteindelijk kozen de eigenaren afbeelding 2.

Met sfeer foto’s

Ik heb inmiddels behoorlijk wat flyers gemaakt. Sommige opdrachtgevers hebben al iets in hun hoofd en/of leveren de tekst aan van sommigen krijg ik carte blanche en maak ik daarbij een basis tekst en passen we deze uiteindelijk aan.

Hierbij wat verschillende voorbeelden: